Golfpremiär och möhippa i Greensboro, USA

Vilken härlig tjejdag! Och fantastiskt kul att få dela dagen med min nyfunne vän Caroline som jag hängt med otaliga dagar här i Greensboro under väntan på arbetstillståndet. Vilken vacker blivande brud! Om någon vecka blir det bröllop i bergen, det ser vi verkligen fram emot!
IMG_0270
IMG_0245
IMG_0266
Det var golfpremiär för mig, och troligen den roligaste golfrundan jag kommer att gå. Kanske både den första och sista.. jag vet inte hur jag ska kunna slå denna gång, så det kanske blir det inte fler gånger.
IMG-20150414-WA0017
IMG-20150414-WA0031
Go(lf)cart. Jag har alltid tyckt att golfbil verkar vara höjden av lathet, men nu fattar jag att annars hade man ju aldrig kommit i mål, dessutom blev det lite varmt att knata runt i över 30 graders värme. Nu är vi i alla fall riktigt snitsiga på att plocka golfbollar i farten, även om vi hade mindre problem med bilen…
IMG_0251   IMG-20150414-WA0007

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

, ,

No comments yet.

Leave a Reply