Fredagsnys!

Visst är det härligt att komma hem en fredag och öppna en flaska röd solhatt! 

2014-01-31 23.37.37

Denna årgång är ett echinacea purpurea som skördats vid perfekt mognad med en pikant och vegetal smak som bryts av något med toner av lakrits. Man känner en tydlig industriterroir från lagring på tankers med spår av rysk rot och en avslutning av jordbitterhet och viss sötma. Det finns inga spår av vanilj äpple eller gräddkola. Doften har toner av örter och pressad malabarnöt med inslag av metylparaben. I munnen känns den starkt aromatiskt med fyllighet, kraft och struktur. Det är en övertagande eftersmak med avtecknade nyanser på gom och näsvingar. Serveras med fördel i anslutning till mat!

Skruvkapsyl. 169 Kr på Apoteket, ord sortiment ATC-R05.

I morgon är jag pigg som en malabarnöt!

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

No comments yet.

Kommentera