Ses vi i #Almedalen?

Det är åter dags för Almedalsveckan efter ett par års uppehåll för min del. Det är första gången jag åker dit som egenföretagare. Det ska bli riktigt kul och jag har stora förväntningar! Jag ser också fram emot att lära känna mina roomies bättre, @marianne_marre@naversten och en joker som jag ännu inte har träffat.

Bild: Politikerveckan

Det är också första gången jag är på Almedalsveckan utan att ansvara för något större projekt. Det är både kul och konstigt. Jag ska verkligen se till att maxa mitt personliga utbyte, att gå på de evenemang som intresserar mig yrkesmässigt och privat (oftast är det same same) och att nätverka med branschkollegor och kunder i lugn och ro, kanske över ett  glas rosé eller två.

Plikttrogen som man är så vill jag gärna ha uppdrag under veckan, så att jag får känna mig lite viktig.

Jag har av tidigare erfarenhet sett att många företag lägger all fokus på sina seminarier och andra evenemang men missar att kommunicera om sina satsningar digitalt. Det smärtar i min professionella själ. Med enkla medel kan företag och organisationer nå även utanför Visbys murar, under en längre tid. Därför har jag paketerat ett Almedalserbjudande och bjudit in några samarbetspartners till Comsciom.

Få ut mer av din satsning i #Almedalen.

Bild av: Maria Hägglöf

Behöver du hjälp under Almedalen eller behöver din byrå/kund en extra resurs, hojta!

Jag finns tillgänglig så länge jag inte hunnit med det andra glaset rosé! 😉

hej@comsicom.com, 0707970728, @comsicom

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

, ,

No comments yet.

Kommentera