Bloggar från #Sime12

Jag kommer att blogga från Sime i Stockholm den 13-14 november. Det ska bli riktigt kul och lärorikt!

Främst kommer jag att bevaka ämnen som berör möjligheter för företag att  öka sin lönsamhet och effektivitet genom att social teknologi, med fokus på digital PR/community management/sociala medier men det kan nog trilla ned ett och annat wild card också.

Här är mina medbloggare: Christoffer du Rietz (@durietz), Deeped Niclas Strandh (@deeped), Frida Nelhans (@fridanelhans), Oscar Altkvist (@oscaraltkvist) Peter Rosdahl (@peterrosdahl), Robert Nyberg (@robsearch) och Sara Öhman (@saraohman)

Alla bjuder in en varsin +1 bloggare denna vecka så vi blir totalt 14 st.

Om Sime: 

”Our passion is to spread knowledge about the Internet and digital opportunities.
SIME is northern Europe’s largest conference about the Internet and digital opportunities with events this year in Vienna, Amsterdam, Barcelona and Stockholm.  SIME brings together top executives, marketing professionals, aficionados and members of the press. SIME is about how digital opportunities can convert to new business, a better world and a lot of fun.”

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

One Response to Bloggar från #Sime12

  1. Frida Nelhans 12/11/2012 at 01:12 #

    Hej på dig du,
    Kul att hitta mig själv när jag sökte på något helt annat. Ska bli fantastiskt kul att ses och underbart att njuta av all kunskap och nytt folk. 

Kommentera