PR-konsult söker kontorsplats

Har du en plats över på ditt kontor eller vet du någon annan som söker hyresgäst eller nätverkspartner inom Digital PR/sociala medier?

Sedan jag blev egenföretagare i våras har min arbetsplats bestått av caféer, hotell-lounges och hemmakontoret på Liljeholmskajen. Det har passat mig bra i uppstarten. Nu har jag fått lite mer rutin i arbetet och flyttar snart till en mindre lägenhet i stan. Jag är less på att slösa tid på att leta el/wifi och lugna platser att prata i telefon. Jag vill aldrig mer se en scones från Waynes. Jag vill ha användning för mina snyggskor. Jag vill inte ha en katt på tangentbordet. Anledningarna är många. Framför allt så har jag insett att jag är ett flockdjur – jag vill ha människor omkring mig!

Kontorsplats sökes: 

 • Plats i öppet landskap alt kontor för 1-2 pers
 • Konstellation av människor som arbetar med kommunikation – information/marknadsföring/PR/journalistik (gärna någon som kan tech för ev samarbeten)
 • Professionell och social atmosfär, engagerade personer som gärna utbyter erfarenheter
 • Stockholms innerstad

Kollega finnes:

 • Kommunikationskonsult inom Digital PR / Sociala medier – utgångspunkt i kundens affärsprocess och mål framför plattformar
 • Erfarenhet från expanderande SaaS-företag inom B2B och PR-branschen (komplex försäljning, marknadskommunikation, sociala medier, PR, community management, mediebevakning, Mynewsdesk, content marketing)
 • Kvinna, strax över 30, bor på Söder, gillar kommunikation, träning, dans och resor
 • Hel och ren, luktar blomma

Rädda mig från den här arbetsställningen! Rekommendera gärna om du känner till företag/nätverk enligt ovan beskrivning.

Vi hörs!

/Pernilla

Ring eller messa på 070-7970728, Mail: pernilla@comsicom.com, Twitter: @ipillan

 

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

One Response to PR-konsult söker kontorsplats

 1. http://www./ 30/01/2017 at 01:39 #

  What a great 4th of July! I can’t wait for the next one, we will make a trip over the border I love the shots of James and Brett jumping over the pool and the collage…..well, I love them all!

Kommentera