Hej då Mynewsdesk! Stort tack till alla fantastiska kollegor, kunder & partners. Nu går jag min (egen) väg.

Stunden har kommit att ta farväl. På återseende. Jag har slutat på Mynewsdesk, efter fem år på företaget och mer eller mindre dinosauriestämpel. Jag tar med mig många fina stunder, många fina kontakter och är många erfarenheter rikare. 

Det har varit en spännande lärorik tid på Mynewsdesk. Det har också varit väldigt, väldigt roligt. Oftast. Det är speciellt att få ha varit en del av företaget just under de här åren. En sådan tid kan inte återskapas. Från ett litet entreprenörsdrivet företag, med ett charmigt kaos – till ett hyfsat stort internationellt företag, ägt av en traditionell mediekoncern, nu med ett betydligt mer komplext kaos ;). Ett typiskt tillväxtföretag inom media skulle jag gissa. Jag är stolt över mina kollegor och det vi uppnått. Man blir lite blind när man är mitt upp i jobbet, känner sig konstant otillräcklig när allt sker så snabbt och alla aktiviteter blir som en droppe i havet av allt man vill åstadkomma. Varför är det alltid när man byter jobb som man inser att man faktiskt gjort skillnad? I framtiden ska jag tillåta mig själv att stanna upp lite oftare och att utan självkritiska glasögon se på vad jag gjort istället på allt jag också hade velat göra.

Sista veckan kantades av många olika känslor. Jag har fått ett starkt band till företaget och jobbet har blivit mer av en livsstil än ett arbete. Om morgnarna var jag som nyförälskad i min kommande utmaning, med pirr i magen och lyckorus. På dagarna koncentrerade jag mig på att slutföra och överlämna projekt. På kvällarna kände jag separationsångest och osäkerhet. Så kom en ny dag.. och så kom sista dagen. När jag till sist klev ut genom dörren kände jag mig med ens oberoende och lätt. Jag fyllde lungorna med en ny doft av frihet och säkerhet. Det är dags för en ny epok! När jag promenerade hem hade jag kunnat skutta över kanten på Årstabron, säker på att jag kunde flyga. Jag ska starta eget och det känns bara så rätt!

En av mina största farhågor med att driva eget företag, som konsult, har varit rädslan att det ska vara ensamt. Jag trivs med ett bra team omkring mig, det känns jätteviktigt både socialt och professionellt. Men jag har nyligen insett att mitt professionella nätverk utanför Mynewsdesk faktiskt redan idag är lika viktigt som kollegorna på kontoret. Och personerna och relationerna finns kvar. Så, kära kollegor och vänner, vi säger inte ”hej då!”, vi säger ”vi ses snart igen!” Kanske redan på torsdag!

KRAM

(Bilden har @martmannen ritat, eller han gjorde originalet som jag sedan förstört lite)

Om min nya utmaning, Comsicom.

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

7 Responses to Hej då Mynewsdesk! Stort tack till alla fantastiska kollegor, kunder & partners. Nu går jag min (egen) väg.

 1. Catarina Clowe 21/05/2012 at 10:25 #

  You go girl! Kram

  • Pernilla Åström (iPillan) 21/05/2012 at 13:50 #

   Tack Catarina! Du är en säljare och twittrare i toppklass 🙂 hoppas att vi kan jobba tillsammans fler gånger, bra teamwork med twitterkursen! Kram

 2. richardjohansson 21/05/2012 at 11:15 #

  En gång Mynewsdesker, alltid Mynewsdesker! Jag önskar dig all framgång i dina framtida äventyr, många kramar!

  • Pernilla Åström (iPillan) 21/05/2012 at 13:47 #

   Tack Richard! Det har varit sjukt roligt att få jobba med dig och alla andra. Kommer att sakna er massor. Vi håller kontakten!

 3. Marie Forsberg 28/05/2012 at 21:15 #

  Du är redan saknad!! Jag önskar dig all lycka till med ditt egna företag och önskar dig stor framgång!
  Fortsätt stråla!

 4. FirstGabriel 25/11/2017 at 05:35 #

  I have noticed you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you
  can earn additional cash every month because you’ve got high quality content.
  If you want to know how to make extra bucks, search
  for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Kommentera