Begravning

Idag hade vi begravning för pappa. Det var fint. Solen sken över Skogskyrkogården och kapellet. Salen var rofylld, med levande ljus och blommor. Rosor som pappa själv hade önskat. Släkt och vänner tog avsked. Jag hade nog redan haft mitt personliga farväl, men vi fick någon form av gemensamt avslut.
Eller början.

Vi har haft fullt upp med hantering, planering, beslut, samtal och efterforskningar de senaste veckorna. Jag har tänkt att begravningen blir en vändpunkt för när vi går vidare. Eller tillbaka. Där vi plockar upp livet som det var, innan den 16 april. Nu känns det tomt. Det blir nog inte riktigt som det var. Det blir bra, det vet jag, men annorlunda. Vi har förändrats. Relationer har förändrats. I morgon möter vi framtiden med lite nya ögon.

Benny Andersson – Tröstevisa

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

, ,

No comments yet.

Kommentera