”Jag vill inte finnas med i kommentera” – När tekniken spelar spratt.

Ett typiskt och lite gulligt exempel på när tekniken med sociala medier blir svår att förstå sig på. Jag vill skratta åt lustigheten men ett sting av medkänsla dämpar det till någon form av gurgel då jag inte kan låta bli att tycka lite synd om Lars-Henrik.

Aftonbladet har som många andra sajter integrerat Facebook så att läsare kan kommentera artiklar med sina facebook-profiler. Är man inloggad på Facebook visas den egna profilbilden intill kommentarsfältet men visas inte för någon annan än du själv såvida du inte kommenterar.

Det förstår inte Lars-Henrik, ovan, som tror att alla ser hans profilbild på Aftonbladet Kommentera. Nu får det vara nog! tycker Lars-Henrik. Han vill inte ha sin bild där på Aftonbladet stup i kvarten. ”Jag vill inte vara med i Kommentera. Detta måste respekteras” förtydligar han upprepade gånger för Jan Helin i kommentarsfältet, och vips – så är han Aftonbladest mest spridda kommentar.

Jag hoppas att han har visst mått av självironi, Lars-Henrik.

(Bilden har jag snott av Peter Olausson)

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

,

No comments yet.

Kommentera