Så uppdaterar du till nya Twitter #letsfly

Jag har väntat och väntat på att min twitter ska uppdateras till den nya, lite coolare #letsfly versionen. Tydligen måste göra en kraftansträngning själv.

Där får jag för att jag inte hängt med så mycket i diskussionerna senaste veckan. Men, har jag inte fattat, så är det säkert fler (letade runt på twitters developer blog, där de länkar till sin kampanjsida med bilder och video på hur fint det blir men säger inget om hur man gör) så här kommer knepet:

Du måste ladda ned nya Twitter till din iphone eller android för att det ska fungera! Emanuel Karlsten, som var lite snabbare än jag bedyrar att det går på automatik när du väl gjort det.

Jag hoppas att det går fort, för jag har precis slutfört en kom-igång-med-twitter-skola där jag så klart vill ha den nya layouten på mina screenshots.

Med den nya layouten har Twitter delat in sin tjänst utefter fyra olika delar, Home, Connect, Discover, Me (Profil) och Tweet. 

HOME:  Visar de senaste nyheterna, kommentarer och information från de källor du valt att följa.

CONNECT:  Delta i konversationen. Se vem som har följt eller nämnt dig, retweeted eller favoriserat en av dina tweets.

DISCOVER: Ta del av information och bevaka dina intresseområden med dina personliga nyhetsflöden.

ME/PROFILE: Den nya profilsidan sätter dig och dina intressen i centrum för andras beskådan, med dina listor, favoriter, anhängare, foton etc. Här hanterar du även DM (privata meddelanden)

Niclas Strandh har skrivit ett bra och utförligt inlägg här.
Bilder och video har du, som sagt, även här.

Bra tips på hur du kan bädda in tweets på hemsida eller blogg för att dina besökare ska kunna följa, retweeta eller klicka på länkar i tweetsen utan att lämna sidan.

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

,

No comments yet.

Kommentera