Man får så kul man gör sig #spinn11

Igår var det åter dags för Spinngalan, pr-Sveriges årliga branschfest. Här är mina höjd- och lågpunkter och andra iakttagelser under kvällen:

 • Lammkött! Äntligen har de torra kycklingfiléerna lämnat plats för saftigt lamm på galatallriken. Tack!
 • Lammkött! Årets rookie gick till  @MiriamNordfors på Springtime. Hon kanske kommer tillbaka nästa år, förhoppningsvis inte som rookie. Roligare än så blev inte intervjun  (Hon blev i alla fall inte utsatt för motorsågsmassakern, som konferenciern körde, var det 2008?)

 • Får får får, nej får får lamm. Far och son Ronge (@stefanronge & @paulronge) hyllades och mottog båda pris.

 • Mest RT fick Anton (@agaton) på sin tweet:
 • Om man inte tävlar så blir man inte bitter. 🙂 Men man får heller inte vara lika glada som Cohn & Wolfe, som utbrast spontana glädjejubel, det  riktigt gurglade av lycka. Ett tacksamt kvitto på sina insatser.¨
 • Jävligt bra kampanjer! Det är SÅ mycket bra jobb och slit bakom alla nominerade kampanjer. Här finns alla vinnarna i respektive kategori. Nu vill jag också paketera jobbet i kampanjer, så vi får tävla.
 • Nostalgi. Jerry Silwer har kvar sitt röda band från 2009 ”Årets pr-slampa”. Det värmer mitt hjärta. Gick igenom brinnande kol för att få den klar på ett par timmar. Typ.

 • Det var bättre förr – Jag tycker att en av de saker som Spinngänget gjort bra tidigare är att anlita en komiker som konferencier. Petra Mede och Måns Möller var strålande (tills Petra blev tillsagd att inte vara fullt så elak..), pålästa och kvicka att snappa upp roligheter. Sofia är väl mer programledare än komiker, så jag kanske är orättvis, men Petra hade aldrig släppt kommentaren om att en av vinnarna, Diplomat, också satt i juryn men inte varit delaktig i beslutet. Eller ännu värre, den märkliga intervjun med juryn.

 • Hon hade i alla fall en röd klänning och var jättesnygg!

 • Fotokurs för fotografen. Berghselever var åter igen inlånade som pressfotografer och fick en snabbkurs av Kristofer på Mynewsdesk ”det är bättre att fötterna kommer med än taket”. De fick öva lite på oss och det tog sig snabbt!
 • Snyggelser eller styggelser? Det var några som engagerade sig i om vi var snygga eller stygga. Arrangören jämförde oss med sponsorn och tyckte att sponsorn var snyggast.
 • Jag älskar er!!! Utbrast i all fall en kvinna spontant när vi kom in på Vinterträdgården på Grand och det var min höjdpunkt under kvällen. Jag håller med min kollega Stam: ”Alltså, bara glädjen i att få sätta ett smile på någons läppar, är värd en kliande peruk”. Som vanligt hade vi på oss våra Mynewsdeskröda kreationer. I år matchade vi med frisyrerna. Vips! så vart kvällen mycket mer färggrann.

 

 

Till bords fick vi Intro PR, med Jenny Bjurman, tidigare från Bite. På bilderna även Anton Johansson och Jennifer Bark.

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

, , ,

2 Responses to Man får så kul man gör sig #spinn11

 1. Anton 18/11/2011 at 22:10 #

  Hurra vad kul vi hade! 🙂

 2. Peder Hedeby 19/11/2011 at 06:01 #

  Stam citat jag inte kan sluta smila åt:-)

  ”Alltså, bara glädjen i att få sätta ett smile på någons läppar, är värd en kliande peruk”

Kommentera