Förlåt för att jag körde in i din bil…

Åkte förbi den här på väg till kontoret från Sime idag vid lunch, livade ju upp eftermiddagen lite. Hoppas att den lyckas liva upp den tråkiga nyheten för bilägaren lite också.

Fem minuter senare blev i alla fall jag straffad av gud, eller polisen, beroende på hur man ser det, för att jag fnissat åt någon annans olycka. Polisen ogillade vår U-sväng mot trafiken, i kombination med ignorans av skylt och frånvaro av reggskylt (dyra intjänade sekunder med andra ord). Påminner mig om ett mail jag fick en gång, med parkeringstips för firmamoped, kanske från en tidigare arbetsgivare..

 

 

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

No comments yet.

Kommentera