Ikväll ska vi hämta pris som Sveriges bästa sajt i Topp100. Imorgon utses Årets pressrum och på torsdag belönas Spinn11.

Min vecka har på något vis blivit överöst med events, i en salig mix av traditionell betalkonferens till prisutdelningar, gala, nätverksträffar och okonferens.

Ikväll ska vi förbi på Nalen och Internetworlds #TOPP1o0, för att hämta upp vårt pris Sveriges bästa sajt 😉 Vi har flugit upp och ned på listan som en jojo, under de två åren vi varit med. 2009 var det 40:e plats, ned till 56:e 2010 – dock med en förstaplats för kategoirn SEO. Vi får se hur det slutar i år. Vi tänker fira oavsett. (Läs resultatet)

#SIME11 är i full gång, idag hann jag inte dit men imorgon förmiddag har jag spanat in några heta pass jag inte vill missa. Hoppas på lite konkreta idéer och bra nätverkande. Följt av en trevlig meetup/aw med #SSMC och en massa brighta människor, som jag ju inte vill missa.

Festligheterna fortsätter på torsdag, med Spinngalan. Vi tävlar inte, men det har blivit lite av en tradition för mig att vara där, tror det är 5:e året minst. Vi vill ju också se hur konkurrenten bär vidare sponsorsfacklan sedan förra året, hoppas att de håller den högt. Läs mer om mina spinnerfarenheter.

På fredag eftermiddag träffas juryn för att avgöra slaget i Årets Pressrum 2011, under årets första glöggmys.

På lördag är det Trollen & Rollen, en okonferens om journalistik och sociala medier. Den ser jag fram emot mest. Det händer inte så ofta på events att deltagarna tar plats, ställer frågor och vågar ifrågasätta, så att debatten tar fart och faktiskt leder framåt. Jag tror att det kommer att göra det på lördag, i ett rum med uppåt 100 journalister. Spännande! Om jag vågar säga ett pip själv i församlignen, är dock tveksamt.

 

 

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

, , , , , ,

2 Responses to Ikväll ska vi hämta pris som Sveriges bästa sajt i Topp100. Imorgon utses Årets pressrum och på torsdag belönas Spinn11.

 1. Dojan 16/11/2011 at 18:39 #

  Bravo! Massor av bra grejer. Dock har jag ännu inte sett förstapriset för bästa sajt ännu? Men bucklan kanske var för tung att bära hem?

  • iPillan 17/11/2011 at 08:29 #

   Bättre att ta ut segern i förskott, så får man vara glad i alla fall på vägen dit 😉
   Vi kom på plats 2-100. Som sagt var placeringarna borttagna och man får nöja sig med att vara med i topp100skiktet, så att säga. Det där med kategori får vi ta och göra något åt. Söksajt? Nyhetssajt? Vi får väl lobba för att IDG lägger till pr-sajt nästa år. Om det är viktigt.

Kommentera