Rap och wrap på #topp100 ikväll

Kategorilösa, men glada ändå. Mynewsdesk hamnade på hederslistan med andra hemlösa som tex Blocket. Det finns inte tillräckligt många sajter specifikt för pr, där företag och deras intressenter kan mötas, det köper vi. Vi kunde i alla fall roa några deltagare (främst Niclas @deeped Strandh) omkring oss med hur likt News Exchange Site kan förväxlas med new sex change site, och hur vi kanske kan instifta en ny kategori. 😉

Listan från 1-100 verkar vara ett minne blott. Antar att det var för svårt, och kanske inte heller så relevant, att jämföra och värdera sajterna inom de olika kategorierna sinsemellan, man får nöja sig med att finnas med helt enkelt. Här är alla vinnarna i de olika kategorierna. Halens vann Sveriges bästa sajt. Grattis! Nedan är Mynewsdesks motivering och information om ”hederskategorin”.

Tyckte lite synd om de nominerade som intervjuades, på en alternativ scen, då det blev som att lyssna med mute påslagen med dålig akustik och sorl. Värt att tänka på för den som överväger ett event på Nalen. Sedan bjöds det på hiphop-rap och kyckling-wrap, föredrog nog den senare. Noterade att listan inte prickades av, för de som är sugna på att planka nästa år. 😉
Överlag en hyfsat trevlig tillställning, med välbekanta ansikten.

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

Kommentera