Idérikedom och kreativa lösningar leder till tillväxtklass 1 i Svenskt TillväxtIndex

Mynewsdesk befinner sig bland Sveriges topp tre % i tillväxt, och har tillväxtklass 1, enligt Svenskt Tillväxtindex.

På sajten erbjuder man företag att köpa diplom, för att visa upp sin prestation för finansiärer och kunder. Diplomet kostar 3000 kronor, tillsammans med en badge att sätta på sin hemsida. Det ser säkert tjusigt ut, på många företag. Och kan nog vara en bra investering för somliga. Men jag skulle nog säga att nåt tillväxttoppen just för att vi inte investerat i saker som detta. Det är en plats vi nått under blod svett, tårar och stora mängder skratt, där vi byggt och förtjänat gradvis, med stor envishet, låg- eller nollbudgetalternativ, idérikedom hos anställda och kreativa lösningar.

Så, i sann Mynewsdesk-anda har vi gjort ett eget diplom. Fint va!

Idé, foto och redigering: Peder Hedeby, Mynewsdesk.
Med på bilden från vänster, Li Berglund (Kundservice), Ingmar Edsborn (Utvecklare), Jonas Cohn (Account Manager), Karim Osman (Kundservice) och Sophie Valencia Vogel (VD-assistent).

Ursprungligt diplom:

Om Svenskt TillväxtIndex, enligt Svenskt TillväxtIndex:
”Svenskt TillväxtIndex är en klassificering av svenska företags ekonomiska prestationer. Ett högt värde på Svenskt TillväxtIndex visar med andra ord att ett företag är framgångsrikt. Svenskt TillväxtIndex är ett av kriterierna som undersöks i Veckans Affärer och PAR:s Superföretagen, och har funnits i flera år som kriterium. De företag som rankas som Superföretag håller alla högsta klass. Vi ger företag som är stolta över sina framgångar en möjlighet att diplomeras. Vi ger dem ett konkret bevis på framgångarna. På det sättet vill vi främja svenskt företagande och lyfta fram företag som lyckats med sin affär.”

Tweet or Like

About Pernilla

Digital PR Strategist with a passion for communications, carnival samba, travelling and outdoor adventures. Aiming to make every day colorful!

,

No comments yet.

Kommentera